Grethe Bruun

Nørrebrogade 5C, baghuset 2. sal
2200 København N
M: +45 26 70 72 84
mail@grethebruun.dk

 

Med mange års erfaring indenfor forlags- forenings- og kulturbranchen er Grethe Bruun vant til nære samarbejder med redaktører, arkitekter, skrivende og andet godtfolk. Hun arbejder professionelt med Adobes programmer, særligt InDesign er hendes favorit. Til hverdag er hun en del af kontorfællesskabet Gangart på indre Nørrebro. Analogt eksperimenterer hun med værker i papir og er med i Ladies Drawing Night Cph.

 

”Grethe Bruun er en knaldhamrende dygtig grafiker med stor indsigt og erfaring i at udforme didaktiske udgivelser til både børn og voksne. Super farvesans, lydhør og altid parat til at finde de æstetisk bedste og mest kreative løsninger – utrolig dejligt med en grafiker, der ’tænker med’ indholdet  og som altid har målgruppe for øje i valg af andres billeder og i udarbejdelsen af egne grafiske illustrationer.”

Katja Tang-Petersen, Redaktør, Gyldendal Uddannelse

 

Udvalgte kunder
Alinea, BUILD, Dansklærerforeningens Forlag, Dansk Arkitektur Center, Den Hirschsprungske Samling, Designmuseum Danmark, DTU Fotonik, Gyldendal, Kalø Højskole, Katzenmark Kommunikation, Nationalmuseet, Nyhedsmagasinet Danske Kommuner, Rhetor, Røde Kors, Sydvestjyske Museer, Teater Grob, ÆldreSagen, 4. Maj Kollegiets Venner

Se mit CV

 


@